توسط: لوار ما
تاریخ: سپتامبر 20, 2022 زمان انتشار: 9:39 ق.ظ کد خبر: 12980

برگزاری ششمین نشست تدوین سند راهبردی اداره کل فرهنگ جنوب کرمان در رودبار جنوب 

با حضور بهرام مسلمی مهنی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، ششمین نشست تدوین سند راهبردی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان در رودبار جنوب برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی لوار ما، ششمین نشست تدوین سند راهبردی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان با حضور امام جمعه رودبار جنوب، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، دکتر امین کامرانی رئیس کارگروه تدوین سند راهبردی جنوب و هنرمندان در رودبار جنوب برگزار شد.
حجت الاسلام اکبر افشار منش امام جمعه رودبار جنوب در این نشست، با بیان اینکه رودبار جنوب فرصت ها و تهدیدات فرهنگی زیادی دارد که بررسی در این خصوص می تواند موثر باشد، گفت: مردمان جنوب کرمان با روحیه جوانمردی و آداب و رسوم مختلفی در این منطقه زندگی می کنند که باید در این طرح از تمام این ظرفیت ها یاد شود.
وی با تاکید بر این که باید برای رفع چالش های فرهنگی برنامه ریزی شود، تصریح کرد: تحصیلات عالی حوزوی و دانشگاهی در این منطقه اندک است و این مهم یکی از چالش های رودبار جنوب است.
حجت الاسلام افشارمنش با اشاره به اینکه شهرستان رودبار جنوب تنها یک دانشگاه پیام نور دارد، اظهار کرد: به هر میزان که تحصیلات دانشگاهی بالا برود قطعا چالش ها کمتر می شود.
امام جمعه رودبار جنوب گفت: متاسفانه در حال حاضر در سطح شهرستان ۱۰ هزار نفر جا مانده از تحصیل وجود دارد که این مهم چالش بزرگی برای منطقه می باشد.
وی یکی دیگر از چالش های رودبار جنوب را ازدواج های تحمیلی برشمرد و افزود: هنرمندان این منطقه ظرفیت بسیار خوبی برای رفع چالش ها هستند که باید از ظرفیت آنها استفاده شود.
حجت الاسلام افشارمنش تاکید کرد: صدا و سیمای جنوب کرمان باید مستقل شود تا برنامه های با گویش های اصیل منطقه تولید و پخش شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی رودبار جنوب با اشاره به اینکه روحیه کار و تلاش در این شهرستان بسیار زیاد است، عنوان کرد: نخبگان زیادی از این منطقه در سراسر کشور در حال خدمت هستند که می توان برای رفع چالش ها از ظرفیت آنها نیز استفاده کرد.
بهرام مسلمی مهنی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان نیز در این نشست گفت: آنچه که تاکنون در حوزه تدوین سند تحول راهبردی جنوب کرمان صورت گرفته متاسفانه کپی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: ما امروز قصد داریم یک سند مدیریت راهبردی پنج ساله را تدوین کنیم که برای تحقق این مهم چالش ها و فرصت های هر شهرستان از زبان هنرمندان و مسئولان منطقه بررسی می شود.
وی تصریح کرد: احیای فرهنگ های بومی منطقه اتفاق خیلی خوبی است که باید در تدوین این سند راهبردی دیده شود.
مسلمی مهنی با اشاره به این که همگرایی و هم افزایی در این شهرستان وجود دارد، اظهار داشت: اگر نقاط ضعف و قوت گفته نشود، مشکلی حل نمی شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان با بیان اینکه فرصت ها باید بیان شود، خاطرنشان کرد: در تدوین سند تحول راهبردی جنوب کرمان سعی کردیم از هنرمندان و نخبگان صاحب نظر هر شهر استفاده کنیم.
گفتنی است، هنرمندان به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات، چالش ها، نقاط قوت و ضعف منطقه پرداختند.