استاندار کرمان در مراسم تجلیل از خیرین داوطلبان اجتماعی:
توسط: لوار ما
تاریخ: فروردین 8, 1404 زمان انتشار: ۸:۳۱ ب٫ظ کد خبر: 20672

حوزه‌های نیازمند حمایت استان را اولویت‌بندی کنیم/برنامه استان برای ساماندهی استفاده از بنگاه‌های اقتصادی و مسئولیت‌های اجتماعی

استاندار کرمان گفت: استفاده از بنگاه‌های اقتصادی و مسئولیت‌های اجتماعی آنها را در حال ساماندهی داریم که اتفاقات خوبی برای جهت‌دهی به مسولیت‌های اجتماعی انجام دهیم.

پایگاه خبری تحلیلی لوار ما/ دکتر محمدعلی طالبی عصر جمعه ۸ فروردین ماه در مراسم تجلیل از خیرین داوطلبان اجتماعی و شهروند ارزشمند، خیران را سرمایه‌های اجتماعی و ستون‌های توسعه پایدار دانست و ادامه داد: مهمترین رکن ما برای دستیابی به شعار توسعه پایدار در استان، مشارکت مردم و همراهی آنها در بخش‌های مختلف است که  شاهد نقش‌آفرینی خیران در حوزه‌های مختلف هستیم.

وی با اشاره به تنوع حوزه فعالیت خیران و موسسات خیریه در استان کرمان عنوان کرد: خوب است که با توجه به استعداد و ظرفیت خیران در استان کرمان، ساز و کاری را فراهم کنیم تا نیازهای اولویت‌دار استان و حوزه‌های نیازمند حمایت را مشخص کنیم.

استاندار کرمان با بیان اینکه همکاری دولت با خیران و موسسات خیریه بسیار مهم است اظهار داشت: دولت در خدمت خیرین و موسسات و داوطلبان اجتماعی و تسهیل کننده امور آنها است و نباید گلایه‌ای از این حیث وجود داشته باشد که دولت مانعی در انجام کار شده باشد.

وی تهیه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های موثر موسسات خیریه در استان و عرضه آن به مدیران و مردم را مطرح کرد و گفت: حضور موثر خیران در حوزه‌های درمانی،  مسکن، پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی را به عینه نشان دهیم.

استاندار کرمان، ورود خیران به حوزه‌های جدید از جمله فناوری، هوش مصنوعی، محیط زیست و کارآفرینی را مورد اشاره قرار داد و گفت: با کمک هم امید به آینده را در جامعه تقویت کنیم.

طالبی با تاکید بر اینکه با امید می‌توانیم سرمایه‌گذاری و تولید داشته و گردش اقتصادی ایجاد کرده و به ساماندهی مسائل مشغول باشیم گفت: استفاده از بنگاه‌های اقتصادی و مسئولیت‌های اجتماعی آنها را در حال ساماندهی داریم که اتفاقات خوبی برای جهت‌دهی به مسولیت‌های اجتماعی انجام دهیم.

**باید بتوانیم فصل‌نامه خیرین استان را تهیه کنیم/”هر کرمانی یک نیکوکار”

 

زهرا موسی‌پور، مشاور استاندار کرمان در امور اجتماعی و جذب خیرین نیز در این جلسه بر لزوم فرهنگ‌سازی برای کار خیر اشاره داشت و با بیان اینکه به پرورش، تجلیل و رسیدگی به دغدغه خیران نیاز داریم، گفت: در حوزه فرهنگ‌سازی باید بتوانیم فصل‌نامه خیرین استان را تهیه کنیم.

وی ایده “هر کرمانی یک نیکوکار” را مطرح کرد و افزود: این کار خیر در همه گروه‌های جامعه از جمله دانش‌آموزان و کمک به دوستانشان می‌تواند باشد.

موسی‌پور به موضوع اقتصاد کار خیر پرداخت و گفت: نیازها و اولویت‌های استان را مشخص کنیم و به خیران هم مانند سایر سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی؛ تسهیلات، معافیت‌ها و موارد تشویقی ارائه دهیم.

 

وی گفت: در زمینه کار خیر باید به سمتی برویم که همه مجوزهای لازم را تهیه کنیم و براساس علاقمندی خیران با آنها همراهی شود.