با بازرسی کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در ایام نوروز:
توسط: لوار ما
تاریخ: آوریل 8, 2018 زمان انتشار: 10:48 ق.ظ کد خبر: 1643

۲۷ تن مواد غذایی فاسد در جنوب کرمان معدوم سازی شد/ تصاویر

به گزارش لوار جنوب،دکتر مسعود مطهری در جمع خبرنگاران گفت: برنامه سلامت نوروزی از پانزدهم اسفندماه سال ۹۶، همزمان و با استفاده از تمامی ظرفیت های نیروی انسانی و تجهیزات موجود در تمامی مراکز و شبکه های بهداشت و درمان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت آغاز گردید و بازرسین بهداشت محیط تا پانزدهم فروردین ماه سال ۱۳۹۷ بصورت روزانه در قالب ۱۵ اکیپ سیار بازرسی و نظارتی از ساعت ۸ صبح لغایت ۸ شب به ویژه در روزهای تعطیل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس نظارت می کردند.
وی بیان داشت: از ابتدای آغاز برنامه تا ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ توسط کارشناسان بهداشت محیط ۶۶۲۴ بازرسی از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی امکنه عمومی و ۱۱۲ بازرسی از مراکز و امکنه بین راهی انجام گرفت که صدور ۲۵۸ مورد اخطاریه بهداشتی بحرانی، غیر بحرانی، معرفی ۲۵ متخلف از قوانین بهداشتی به مراجع قضایی، تعطیلی ۱۷ صنف متخلف و کشف و معدوم سازی ۲۶۹۷۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و فاقد مشخصات بهداشتی از سایر اقدامات انجام شده می باشد.


مطهری افزود: درطول این نظارتها از تجهیزات نوین بازرسی در محل نیز استفاده گردید، و ۱۸۴۴مورد سنجش پرتابل برخی استانداردهای لازم در محل تهیه و عرضه مواد غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت و ۵۲ مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک نیز توسط کارشناسان صورت پذیرفت.
وی خاطرنشان کرد: بازرسان بهداشت محیط در این مدت ۲۲ گشت مشترک با سایر سازمان های مرتبط از قبیل فرمانداری ، تعزیرات، دامپزشکی و اتاق اصناف برگزار نمودند و به ۸۸ شکایت واصله از سامانه ارتباطات مردمی ۱۹۰ رسیدگی کردند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: در راستای نظارت بر سامانه های آبرسانی ۳۱۰ مورد نمونه برداری میکروبی و ۱۷۶۱ مورد کلرسنجی از شبکه توزیع آب آشامیدنی و آب استخرهای شنا صورت گرفته است که در مواردی که استاندارد میکروبی آب رعایت نشده است، مکاتبات و برخورد های قانونی لازم انجام شده است.
مطهری با اشاره به اهمیت نقش آموزش در سلامت خاطرنشان کرد: ۴۶۹ متصدی در قالب ۷ جلسه توسط کارشناسان بهداشت محیط آموزش داده شده اند و اقدامات بهداشت محیطی و توصیه های آموزشی مذکور از طریق یک برنامه تلویزیونی به اطلاع عموم مردم رسانده شده است.

وی با بیان اینکه ۱۷ مورد پوستر، پمفلت و اطلاعیه بهداشتی نیز در این مدت چاپ و توزیع شده است، افزود: در طول اجرای برنامه کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت نیز هر روز با کارشناسان محیطی مراکز و شبکه های تابعه همراه و عملکرد بهداشت محیط را در اجرای هر چه بهتر برنامه بر اساس چک لیست اختصاصی پایش کرده اند.