توسط: لوار ما
تاریخ: اردیبهشت 3, 1404 زمان انتشار: ۸:۱۳ ب٫ظ کد خبر: 20775

ضرورت رعایت شاخص‌های بهداشتی وزارت بهداشت توسط کارخانه‌های رب گوجه جنوب کرمان

در پی دستور استاندار کرمان مبنی بر حل مشکلات حوزه سرمایه‌گذاری و واحدهای تولیدی، چهارمین جلسه سازمان غذا و دارو در شهرستان‌های جنوبی کرمان با هدف نظارت بیشتر بر کیفیت تولیدات غذایی برگزار شد

ابوذر عطاپور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان:

 از ۱۴ کارخانه رب گوجه فرنگی در جنوب استان، ۷ واحد فعال می باشند.

مطابق گزارش کارشناسان حوزه بهداشت، شرایط این کارخانه‌ها مطلوب ارزیابی شد

این بازرسی‌ها به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت تا کیفیت و سلامت محصولات تولیدی تضمین شود.